Engelenplaat

De Engelenplaat wordt gebruikt om auralifters bij mensen en dieren uit de aura te halen. De engelen halen met liefde deze ‘vuile jas’ weg bij hen en laten deze in een gevisualiseerde kuil verdwijnen. De auralifters worden vervolgens met liefde overgebracht naar het licht. Daarna krijgen de mensen een beschermlaag om zich heen, zodat er zich niet opnieuw auralifters kunnen aandienen.

Auralifters kunnen een aantal dingen veroorzaken, zoals een opgejaagd gevoel, flinke vermoeidheidsverschijnselen die aanvoelen alsof er energie wordt afgetapt, nare dromen, negatieve gedachten en uitlatingen. Auralifters zitten meestal in de buurt van waar men lichamelijke klachten heeft. Ook deze klachten zijn dan ineens verholpen doordat engelen deze met liefde hebben verwijderd, mits deze klachten geen medische oorzaak hebben.

Mensen die een heel zwakke aura hebben, trekken auralifters en soms ook andere negativiteit aan. Dit kan gebeuren op momenten dat de geest de macht verliest over het lichaam, bijvoorbeeld bij een ongeluk, tijdens een operatie, door intens verdriet als een dierbare overlijdt, door het gebruik van verdovende middelen, enz.

Scroll naar boven